Afstuderen bij totaalBED


Ben jij een mbo-, hbo-, of wo-student en op zoek naar een afstudeerplek? Bij totaalBED staan we open voor enthousiaste studenten die ervaring willen opdoen binnen onze groeiende organisatie. totaalBED is een dynamisch familiebedrijf en werkt graag met nieuw talent.

Op ons hoofdkantoor en in het distributiecentrum in Hattemerbroek zijn regelmatig stageplekken beschikbaar op afdelingen zoals inkoop, logistieke planning, (financiële) administratie, klantenservice, HR en marketing. Ook voor onze filialen zoeken we regelmatig mbo stagiair(s) die het team komen versterken. Kijk hier om te zien waar onze filialen gevestigd zijn.

Of je nou (deels) meewerkt op de afdeling of je volledig richt op het afstuderen; bij ons ben je onderdeel van het team en word je gezien als volwaardige collega. Je krijgt een eigen begeleider en sparringpartner, waarbij je altijd terecht kan. Daarnaast bieden wij ook het volgende:

  • Een dynamische organisatie waar je veel kan zien, horen en leren
  • Een stage- en reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting op onze collectie

Zie je afstuderen bij totaalBED wel zitten? Stuur dan je gegevens naar personeelszaken@totaalbed.nl en laat ons weten in welke richting je een stageplek zoekt. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer weten over afstuderen bij totaalBED?

Neem dan contact op met 

Femke Branbergen

Manager HR
  Personeelszaken@totaalbed.nl
  038 455 4013

Meer weten over afstuderen bij totaalBED?

Neem dan contact op met

Femke Branbergen

Manager HR
 Personeelszaken@totaalbed.nl
 038 455 4013