Leren en werken bij totaalBED


Bij totaalBED zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste studenten die ervaring willen opdoen binnen onze groeiende organisatie. Vanuit ons hoofdkantoor of distributiecentrum in Hattemerbroek krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en met uiteenlopende werkzaamheden kennis te maken. 

Ben jij een mbo-, hbo-, of wo-student? Dan geven wij jou graag de kans om het beste uit jezelf én onze organisatie te halen. Je draait volledig mee en wordt gezien als een volwaardige collega. Bovendien blijven studenten regelmatig bij ons in dienst na een stage - of afstudeerperiode. 

Lijkt het je leuk om voor je (afstudeer)stage of BBL traject bij totaalBED te werken? Stuur dan je gegevens naar personeelszaken@totaalbed.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Stage lopen bij totaalBED


Ben je een mbo-, hbo-, of wo-student student en zoek je een leuke stageplek rondom Hattemerbroek in een groeiend familiebedrijf? Kijk snel verder en bekijk de mogelijkheden!

Afstuderen bij totaalBED


Ben je op zoek naar een plek om je afstudeeropdracht te doen? Kijk dan snel verder, want er is bij ons regelmatig plek voor interessante afstudeeronderzoeken!

Beroepsbegeleidende leerweg


Volg je een BBL opleiding en zoek je een leuke baan binnen de logistiek of verkoop? Kijk snel verder!

Meer weten over leren en werken bij totaalBED?

Neem dan contact op met 

Femke Branbergen

Manager HR
  Personeelszaken@totaalbed.nl
  038 455 4013

Meer weten over leren en werken bij totaalBED?

Neem dan contact op met

Femke Branbergen

Manager HR
 Personeelszaken@totaalbed.nl
 038 455 4013