Stage lopen bij totaalbed


Ben jij een mbo-, hbo-, of wo-student en op zoek naar een stageplek? Bij totaalBED staan we open voor enthousiaste studenten die ervaring willen opdoen binnen onze groeiende organisatie. totaalBED is een dynamisch familiebedrijf en werkt graag met nieuw talent. Je krijgt bij ons volop de kans om te ontdekken wat je leuk vindt, waar je blij van wordt en goed in bent.

Haal het beste uit jezelf en de organisatie! Op ons hoofdkantoor en distributiecentrum in Hattemerbroek zijn er regelmatig stageplekken beschikbaar op de afdelingen supply chain, distributiecentrum, transport, finance, klantenservice, HR en marketing. Ook voor onze 22 filialen, verspreid over het land, zoeken we regelmatig stagiair(s) die het team komen versterken. Kijk hier om te zien waar onze filialen gevestigd zijn.

Of je nou (deels) meewerkt op de afdeling of je volledig richt op het afstuderen; bij ons ben je onderdeel van het team en word je gezien als volwaardige collega. Je krijgt een eigen begeleider en sparringpartner, waarbij je altijd terecht kunt. Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Voor verschillende typen stage hebben we een passende stage vergoeding
  • Een dynamische organisatie waar je veel kan zien, horen en leren
  • Een stage- en reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting op onze collectie

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij totaalBED? Stuur dan je gegevens naar personeelszaken@totaalbed.nl en laat ons weten in welke richting je een stageplek zoekt. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer weten over stage lopen bij totaalBED?

Neem dan contact op met 

Femke Branbergen

Manager HR
  Personeelszaken@totaalbed.nl
  038 455 4013

Meer weten over stage lopen bij totaalBED?

Neem dan contact op met

Femke Branbergen

Manager HR
 Personeelszaken@totaalbed.nl
 038 455 4013