Email

Menu

Bijrijder/monteur (40 uur)


Op dit moment heeft totaalBED al 21 filialen in Nederland. En dat worden er alleen maar meer. Om deze groei in goede banen te leiden, zoeken we medewerkers met enthousiasme. Medewerkers die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wil je ook werken binnen een plezierige en tegelijkertijd no-nonsense werkomgeving? Dan is deze functie wat voor jou!

Je werkdag start om 06:00 uur en samen met je collega zorg je ervoor dat de slaapkamerproducten vanuit ons distributiecentrum in Zwolle tijdig bij de klant worden geleverd. In deze functie ben je onderdeel van een team van (allround) chauffeurs/monteurs die gezamenlijk gaan voor een optimale service aan onze klanten. 

ben je?

·         Flexibel inzetbaar

·         Woonachtig in Zwolle of directe omgeving

·         Enthousiast om onze klanten van hun nieuwe slaapkamermeubels te voorzien

·         Klantvriendelijk en servicegericht

Dan zijn wij op zoek naar jou!

wij bieden jou:

·         Een werkweek van 4 dagen (10-urige werkdag)

·         Een mooie uitdaging binnen een groeiend familiebedrijf

·         Personeelskorting op onze collectie

·         Een goed salaris met uitstekende kwartaal- en jaarbonussen

·         Tweemans-distributie (rijbewijs niet noodzakelijk)

·         Opleidingsmogelijkheden tot chauffeur rijbewijs C

laat van je horen!

Wil je meegroeien in het succes van ons levendige familiebedrijf? En wil je werken in een jonge en dynamische omgeving waarin jouw creativiteit, initiatief en persoonlijke groei gestimuleerd wordt én bovendien passend beloond? Reageer dan op deze vacature!

Mocht je concrete vragen hebben over deze vacature, dan kun je hierover telefonisch of per mail contact opnemen met Ralph of Margretha via onderstaande contactgegevens. Wil je daadwerkelijk solliciteren op deze openstaande vacature, dan kan dit door jouw motivatie, cv en persoonlijke gegevens via deze website achter te laten. Je kunt deze invoeren wanneer je op de groene button ‘solliciteren’ rechtsboven in deze pagina klikt. Volledigheidshalve; een sollicitatie per mail wordt niet in behandeling genomen.

Contactpersoon vacature