Email

Menu

(Junior) financieel medewerker (37 uur)

 

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste, hands-on en vaardige financial met een passie voor cijfers. Een teamplayer met daarnaast óók eigen inbreng. Is deze rol jou op het lijf geschreven?

Wat ga je doen?

Als (junior) financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het invoeren, controleren en borgen van de administratie. Vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle houd jij je bezig met het boeken van facturen, crediteurenadministratie en kas- en bankbeheer. Daarnaast controleer en bewaak je de tussen- en grootboekrekeningen en draag je bij aan de maandelijkse planning & control cyclus.

Dit ben jij:

  • In het bezit van een MBO niveau 4 diploma bedrijfsadministratie
  • 1-3 jaar relevante werkervaring op financiële administraties en bent vaardig in het gebruik van Microsoft Word en Excel. Ervaring met AFAS in een pré
  • zelfstandig, secuur en beschikt over cijfermatig en analytisch inzicht

Dit hebben wij jou te bieden:

  • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en collectieve zorgverzekering
  • de dynamiek en informele werksfeer dat ons familiebedrijf te bieden heeft
  • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • personeelskorting op onze collectie

Ben jij de gedreven financieel medewerker die we zoeken?
Mocht je concrete vragen hebben over deze vacature, dan kun je hierover telefonisch of per mail contact opnemen met Ralph via onderstaande contactgegevens. Wil je solliciteren op deze openstaande vacature, dan kan dit door jouw motivatie, cv en persoonlijke gegevens via deze website achter te laten. Je kunt deze invoeren wanneer je op de groene button ‘solliciteren’ rechtsboven in deze pagina klikt.

Contactpersoon vacature