Email

Menu

Logistiek medewerker (40 uur)


Op dit moment heeft totaalBED al 21 filialen in Nederland. En dat worden er alleen maar meer. Om deze groei in goede banen te leiden, zoeken we medewerkers met enthousiasme. Medewerkers die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wil je ook werken binnen een plezierige en tegelijkertijd no-nonsense werkomgeving? Dan is deze functie wat voor jou!

Als logistiek medewerker ben je nauw betrokken bij een groot deel van het logistieke proces van totaalBED. Je bent onderdeel van een hecht team en werkt daarnaast intensief samen met onze chauffeurs. 

Je werkdag start om 06:00 uur en jouw werkzaamheden bestaan uit het laden, lossen, verzamelen en klaarzetten van slaapkamerartikelen. Je maakt daarbij gebruik van moderne hulpmiddelen, zoals heftrucks en reachtrucks. totaalBED is volop in ontwikkeling, heb je nog geen heftruckcertificaat? Dan bieden wij je graag de gelegenheid om een opleiding te volgen bij een erkend opleidingsinstituut.

Voor deze baan heb je een goede conditie nodig en ben je bereid om incidenteel als bijrijder/monteur het team van chauffeurs te ondersteunen bij de bezorging van onze producten aan de klant. En beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

ben je?

  • Representatief, gemotiveerd en energiek

  • Fysiek sterk

  • Eénmaal in de 4/5 weken op zaterdag beschikbaar

  • Woonachtig in Zwolle of directe omgeving

Dan zijn wij op zoek naar jou!

wij bieden jou:

  • Werkdagen van 06:00 - 15:00 uur

  • Werkkleding en werkschoenen

  • Een mooie uitdaging binnen een groeiend familiebedrijf

  • Personeelskorting op onze collectie

  • Een goed salaris met uitstekende kwartaal- en jaarbonussen

  • Opleidingsmogelijkheden tot het behalen van je heftruckcertificaat

laat van je horen!

Wil je meegroeien in het succes van ons levendige familiebedrijf? En wil je werken in een jonge en dynamische omgeving waarin jouw creativiteit, initiatief en persoonlijke groei gestimuleerd wordt én bovendien passend beloond? Reageer dan op deze vacature!

Mocht je concrete vragen hebben over deze vacature, dan kun je hierover telefonisch of per mail contact opnemen met Ralph of Margretha via onderstaande contactgegevens. Wil je daadwerkelijk solliciteren op deze openstaande vacature, dan kan dit door jouw motivatie, cv en persoonlijke gegevens via deze website achter te laten. Je kunt deze invoeren wanneer je op de groene button ‘solliciteren’ rechtsboven in deze pagina klikt. Volledigheidshalve; een sollicitatie per mail wordt niet in behandeling genomen.

Contactpersoon vacature