Werken bij totaalBED. Welkom!


Samen de schouders eronder zetten, kansen pakken, ondernemen en successen vieren. Dat is werken bij totaalBED in het kort.

Slaap lekker. Dat is onze slogan en daar staan we voor. Onze moderne boxsprings stellen we op maat samen voor onze klanten. Van stoffering tot afmeting en van pootjes tot hoofdbord. Zowel online als in de winkels bedienen we een brede doelgroep. Van BN’ers die hun bed tentoonstellen aan een miljoen volgers, tot een koppel op leeftijd dat veilig en makkelijk in en uit bed wil kunnen stappen. Voor alle klanten bieden we comfort en kwaliteit, passend bij hun budget.

Zie jij jezelf werken in ons familiebedrijf? Bekijk het vacatureoverzicht of lees op deze pagina verder over wie wij zijn. 

Wat houdt werken bij totaalBED in?


Kom jij bij totaalBED werken, dan merk je direct dat we het werk samen doen. Je bent welkom, we vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt en met vragen kun je bij je collega’s terecht. Binnen de teams hebben we oprechte belangstelling voor elkaar en we hebben korte lijntjes tussen de verschillende afdelingen en de directie.

Geen dag is hetzelfde bij totaalBED, wat je functie ook is. Want het enthousiasme en het ondernemerschap waarmee totaalBED in 1998 begon, is nog iedere dag merkbaar. Is er een kans, dan spelen we daar direct op in. Dat vraagt om flexibiliteit en innovatie, maar ook om vasthouden wat goed is.

 

Persoonlijk


Behalve een voortdurend groeiend bedrijf, dat klanten helpt lekker te slapen, is totaalBED ook een plek waar we omkijken naar elkaar. Bij een verjaardag horen bloemen, bij een geboorte een kraamcadeau en bij succes een feestje. Ieder team gaat jaarlijks samen uit eten en ieder jaar begint met een gezamenlijke feestelijke kick-off voor heel totaalBED. Als het goed gaat met het bedrijf, worden de medewerkers daarvoor extra beloond. Daarnaast krijg je volop kansen om zowel persoonlijk als professioneel verder te groeien. Op de werkvloer en met scholing. 

Op deze manier streven we er met elkaar naar om succesvol te blijven en onze gezamenlijke doelen te behalen.

Groeien


In 1998 begon totaalBED in Hengelo met 1 filiaal. Nu zijn dat er 22, verspreid over het noorden, oosten, midden en westen van Nederland. Ondertussen is het team gegroeid naar 200 medewerkers. En er zijn meer plannen; de ambitie is een landelijke dekking, met 32 winkels. 

 

Kom jij ons team versterken?


totaalBED blijft groeien en daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent en ervaren vakmensen. Voor onze 22 winkels in Nederland zoeken we vaak enthousiaste collega’s, van verkoopadviseurs en filiaalmanagers tot monteurs en logistieke medewerkers.

Zie jij jezelf werken in deze moderne, ondernemende, groeiende organisatie? En wil je samen met je collega’s klanten helpen lekker te slapen? Dan is werken bij totaalBED misschien iets voor jou. In het vacatureoverzicht vind je de openstaande vacatures in onze winkels, het distributiecentrum en op het hoofdkantoor. 

Meer weten over werken bij totaalBED?

Neem dan contact op met 

Femke Branbergen

Manager HR
  Personeelszaken@totaalbed.nl
  038 455 4013

Meer weten over werken bij totaalBED?

Neem dan contact op met

Femke Branbergen

Manager HR
 Personeelszaken@totaalbed.nl
 038 455 4013